Privé WijnToer voor Groepen

Programma op maat |  Flexibel  |  1- of meerdaags  |  Nederland + Buitenland  | 

Op Maat

voor elk budget

Een persoonlijk programma voor een Privé WijnToer creëren we vanaf €150. Een privé-gids met wijnopleiding vanaf €50 per uur.

Privé WijnToer voor Groepen

Privé, een dag of weekend weg met je wijn- of vriendengroep, met familie een jubileum vieren. Zakelijk, creëer sociale binding met collega’s, schep vertrouwen bij relaties en versterk de samenwerking. Een groep is vanaf 2 personen, we organiseren het voor je bij WijnToer. Met liefde stellen we een programma voor je samen passend bij je budget.

Het organiseren van tours en begeleiden van toeristen, doe ik al sinds 2005 met veel passie, ervaring, professionaliteit en plezier. Door deze jarenlange ervaring ken ik de bijzondere plekjes in wijnstreken in Nederland en het Buitenland. Elke wijnregio heeft iets bijzonders maar wat ze allemaal gemeen hebben is de passie van de wijnboeren voor hun wijn, heerlijke lokale gerechten en betoverende landschappen. Laat de zorg voor de organisatie aan mij over, zodat jullie lekker en zorgeloos kunnen genieten.

Een verblijf in een wijnregio is een beleving! Combineer wijnactiviteiten met een bezoek aan een historische stad, wijndorpen en bezienswaardigheden in de wijnregio. Soms zijn er ook speciale activiteiten zoals meditatie of yoga tussen de wijnranken.

Vertel ons wat je wensen en ideeën zijn
en je ontvangt vrijblijvend een voorstel op maat.

Aanvraag voor een groep

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Voorbeelden van Privé WijnToer voor Groepen

Dames weekend

Het jaarlijkse dames weekend is dit jaar in de Achterhoek. Een privé WijnToer was de perfecte keuze. Na een relaxt ontbijt start de tour met een auto puzzeltocht om de omgeving te ontdekken. Op Wijngaard Hesselink wordt een bijzondere blind proeverij georganiseerd, met aansluitend een lunch in de wijngaard. Met een rondleiding op Kasteel Huis Bergh stap je zo terug in de geschiedenis. Bij Wijngoed Montferland staat de wijnboer op de dames te wachten met een glas bubbels voor de rondleiding. Genietend van het fantastische uitzicht over het Montferland wordt de dag afgesloten met een heerlijk diner.